Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/wp-recipe-maker/includes/public/class-wprm-print.php on line 94 Enkel crispy duck av andelår - Livet som Matvrak
Finhakk hvitløk, og knus pepper i en morter. Bland i ingefær, five spice, salt. Gni lårene godt inn med det blandede krydderne. La de marinere i noen timer eller helst natten over.
Forvarm ovnen til 150 grader.
Tørk lårene tørre og legge dem i en ildfastform i ovenen med andefett i ca 1 time
Skru ned til 130 grader og stek videre i ca 2 timer
Legg lårene på et tørkepapir og la den hvile mens du deler vårløk, gulrot og agurk i staver.