Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/wp-recipe-maker/includes/public/class-wprm-print.php on line 94
Enkel crispy duck av andelår - Livet som Matvrak
Go Back

Enkel crispy duck av andelår

Forbredelse15 minutes
Koketid3 hours
Marinering2 hours
Totalt5 hours 15 minutes
Posjoner: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk andelår
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 2 ss andefett kan sløyfes eller erstattes med olje
  • 1 ts ingefærpulver
  • 1 ts szechuanpepper
  • 1 ss five spice
  • 1 ts salt
  • gulrot
  • vårløk
  • agurk
  • hoisinsaus

Slik gjør du

  • Finhakk hvitløk, og knus pepper i en morter. Bland i ingefær, five spice, salt. Gni lårene godt inn med det blandede krydderne. La de marinere i noen timer eller helst natten over.
  • Forvarm ovnen til 150 grader.
  • Tørk lårene tørre og legge dem i en ildfastform i ovenen med andefett i ca 1 time
  • Skru ned til 130 grader og stek videre i ca 2 timer
  • Legg lårene på et tørkepapir og la den hvile mens du deler vårløk, gulrot og agurk i staver.
  • Serveres med pannekaker og hoisinsaus