Go Back

Taco al pastor

Forbredelse10 minutes
Koketid1 hour 35 minutes
Marinering1 hour
Totalt2 hours 40 minutes

Ingredienser

  • 500 gram svinefilet eller svinenakke
  • 120 gram bacon
  • 1 ss olje
  • 3 stk hvitløksfedd
  • 1 ts oregano
  • 1/2 ts spisskummin
  • 1/2 ts pepper
  • 1/4 ts nelik
  • 4 stk guajilo chilii fjern frø og finhakk
  • 2 ss anchote
  • 1 ts salt
  • 1 dl ananasjuice
  • 0.5 dl eddik
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 stk lime
  • Koriander

Slik gjør du

  • Del kjøttet i tynne skriver og del baconet i tre på tvers
  • Varm opp olje i en panne og stek hvitløk og krydder i noen minutter. Tilsett anchote, ananasjuice og eddik. La det koke opp i koke i 5 minutter.
  • Ha det i en blender og kjør marinaden sammen. Ha kjøttet og marinaden i en pose og la den marinere minst 1 time, men gjerne natten over.
  • Legg bacon og filet lagvis i en hermetikkboks som er dekket med cling film og pass på at du pakker det tett. Stek den i vannbad på 120 grader i ca 90 minutter til den når 65 grader.
  • Ta ut av ovnen og la den avkjøle seg helt så den får satt seg. Del den i biter og stek den på en plate på grillen eller stekepanne til den får en stekeskorpe. Serveres med grillet ananas, rødløk og koriander