Go Back

Spicy kyllingsuppe med chorizo

Forbredelse15 mins
Koketid20 mins
Totalt50 mins
Keyword: suppe
Posjoner: 4 personer
Author: Awa Sarr

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss olivenolje
  • 100 g chorizo
  • 1 stk chili
  • 2 stk sjalottløk
  • 3 stk hvitløksfedd
  • 2 stk gulrot
  • 1/2 stk sqash
  • 2 ss tomarpuré
  • 400 gram passata Du kan fint bruke knuste tomater
  • 1 cup kyllingfond fra knorr
  • 1 liter vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik gjør du

  • Fres kylling raskt i olje, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter.
  • Ha løk, hvitløk og chili i gryta, og fres et par minutter.
  • Ha deretter i chorizo, gulrot og squash i gryta og stek i noen minutter. Tilsett tomatpuré og rør i 1 minutt.
  • Bland buljongen i vannet. Hell deretter hønsebuljong og passata over grønnsakene, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt.
  • Smak til med salt og pepper. Serveres med fersk timian og godt brød.