Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/wp-recipe-maker/includes/public/class-wprm-print.php on line 94
Snickerdoodles - Livet som Matvrak
Go Back

Snickerdoodles

Forbredelse25 minutes
Koketid11 minutes
Totalt36 minutes
Posjoner: 24
Author: Awa Sarr

Ingredienser

  • 225 g smør romtemperert
  • 3,5 dl sukker
  • 2 stk store egg
  • 2 ts vaniljeekstrakt Jeg brukt en ts vanilla paste
  • 4 dl mel
  • 1 ½ ts kremortartari (apotekvare) Du kan fint bruke bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 1 ts salt

Kanelblanding

  • 1/2 dl sukker
  • ss kanel

Slik gjør du

  • Varm ovnen til 180ºC 
  • Pisk smør og sukker til det blir hvitt og fluffy (ca 4-5 minutter). Skrap sidene av bollen og tilsett egg og vanilje. Pisk i 1-2 minutter. 
  • Bruker du blender bytt til k-spade og rør inn mel, kremortartari, bakepulver og salt. 
  • I en liten bolle rør sammen sukker og kanel 
  • Hvis du har tid pakke du deigen inn i plast og sett den i kjøleskapet i 20-30 minutter. 
  • Rull til små glatter baller. Rull dem i kanel-og sukkerblandingen til de er skikkelig dekket. Deretter bruk en skje for å få dekket dem skikkelig. 
  • *Hvis du vil ha flatere Snickerdoodles trykk dem ned i midten før du setter dem i ovnen. Det hindrer dem i å blåse seg opp på midten. 
  • Legg på et bakepapir og stek i 9-11 minutter. La dem kjøle seg ned litt før du har dem over på rist.