Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
Print
Kremet aspargessuppe
Forbredelse
5
minutes
mins
Koketid
15
minutes
mins
Totalt
20
minutes
mins
Posjoner:
2
personer
Author:
Awa Sarr
Ingredienser
1
stk
sjalottløk
2
stk
hvitløksfedd
1
bunt
asparges
1
ss
smør
1
cup
grønnsaksfond
jeg bruker de fra knorr
3
dl
fløte
5
dl
vann
salt
pepper
gressløk
Slik gjør du
Surr sjalottløk og hvitløk i smør til det blir blankt i noen minutter
Fjern toppene på aspargesene, og hakk opp resten. Surr den hakkede aspargesen med løk og hvitløk i noen minutter.
Ha opp i vann og fond og la det koke i ca 10 minutter til aspargesen er mør
Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt
Tilsett fløte og l suppen koke opp. Smak til med salt og pepper
Server med gressløk, litt olivenolje på toppen og gjerne noe godt brød til