Kombiner ingefær, chipotle, sennepspulver, og salt i en bolle, og bland godt
Varm olje i en dyp panne på medium varme, Når det er varmt tilsett løken og stek den til den er karamelisert. Det tar ca 8 minutter. Tilsett hvitløk og stek i 1 minutt.
Ha opp i halve krydderblandingen og spar resten til svinenakken. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt. Småkok i 15 minutter og bland med en stavmikser.
Sil sausen gjennom en sil, og sett til side
Pulled pork
Gni inn svinenakken med krydderblandingen og stek i en glovarm panne (eller på grillen) til den har fått farge på begge sider. Ca 1 minutt på hver side
Fjern svinet fra panna og ha den oppi sammen med BBQ-sausen. La det koke opp, og skru ned slik at det bare putrer. Kok den i ca 90 minutter.
Etter 90 minutter la kjøttet avkjøles helt i sausen. Plasser svinenakken på en trefjøl og bruk to kviner for å rive kjøttet fra hverandre til det er fin revet. Legg kjøttet tilbake i sausen.
Når det er er klart til servering, varmer du kjøttet i sausen og justerer med salt og pepper.