Go Back

Peppersuppe

Forbredelse15 minutes
Koketid3 hours
Totalt3 hours 15 minutes
Posjoner: 4 personer

Ingredienser

  • 1 kilo oksehale finn noen med mye kjøtt på
  • 1 stk finhakket løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 liter vann
  • 2 ss tomatpuré
  • 250 gram passata her kan du også bruke knuste tomater
  • 1 stk habanero Den blir ganske sterk med habanero, så her kan du justere som du vil. Eventuelt bruke en mindre sterk chili
  • 4 stk gulrøtter i terninger
  • 6 stk små poteter

Slik gjør du

  • Gni salt og pepper på hver side av kjøttstykkene, og brun de godt på hver side på høy varme
  • Ta ut kjøttstykkene. Sett ned varmen til middels og stek løken til den er blank
  • Ha i gulrot og hvitløk og stek i ytterligere 5 minutter
  • Tilsett tomatpurè og rør godt til det er blande helt inn. Ha over vann, passata og legg kjøttstykkene tilbake i pannen.
  • La det koke med lokket på i minst 3 timer, og ta av lokket den siste timen og tilsett potetene og gulerot de siste 30 minuttene