Go Back

Brune pinner

Forbredelse10 minutes
Koketid10 minutes
Totalt20 minutes
Posjoner: 60 stk

Ingredienser

  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 1 stk eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • 1/2 ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 ts bakepulver
  • 300 gram hvetemel
  • grovt sukker

Slik gjør du

  • Smør og sukker røres hvitt, deretter tilsetter du eggeplommen og sirup
  • Melet blandes med det tørre og tilsettes i deigen. Gjerne med en K-spade på medium hastighet.
  • Trilles til 6 pølser som deretter trykkes flate og strøes med grovt sukker
  • Stek de midt i ovnen i 10-12 minutter på 200 grader
  • Når du tar kakene ut av ovnen skjærer du dem diagonalt, og lar dem avkjøle seg litt før du løfter dem over på en rist.