Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
Print
Brune pinner
Forbredelse
10
minutes
mins
Koketid
10
minutes
mins
Totalt
20
minutes
mins
Posjoner:
60
stk
Ingredienser
200
gram
smør
200
gram
sukker
1
stk
eggeplomme
1
ss
lys sirup
1/2
ts
kanel
1
ts
vaniljesukker
1/2
ts
natron
1/2
ts
bakepulver
300
gram
hvetemel
grovt
sukker
Slik gjør du
Smør og sukker røres hvitt, deretter tilsetter du eggeplommen og sirup
Melet blandes med det tørre og tilsettes i deigen. Gjerne med en K-spade på medium hastighet.
Trilles til 6 pølser som deretter trykkes flate og strøes med grovt sukker
Stek de midt i ovnen i 10-12 minutter på 200 grader
Når du tar kakene ut av ovnen skjærer du dem diagonalt, og lar dem avkjøle seg litt før du løfter dem over på en rist.