Bland hvitløk, chili, ingefær, sesamolje og reker.
Ha i halvparten av oljen og stek reke i ca 30 sek - 1 minutt til de er gjennomstekt på høy varme. Bruk gjerne en wokpanne. Sett deretter til siden.
Varm resten oljen. Tilsett vårløk, kål og gulrot og stek i 2-3 minutter til det er mykt. Bland i rekene og avkjøl
Bland eggene sammen med 1 ss vann
Plasser et vårrullark på en ren flate med hjørnet mot deg. Pensle kantene med egg. Legg en og halv ss med fyll rett ovenfor hjørnet som er nærmest deg. Brett over hjørnet og dekk over fyllet. Brett inn sidene og rull, men pass på å holde det stramt og få klemt ut luftboblene. Pensle ekstra egg ytterst i kanten for å lime fast kanten. Plasser på ett brett og dekk til med et fuktig kjøkkenhåndkle
Ha olje i en den samme woken som er vasket og tørket. Varm den opp til 175 grader. Eventuelt kan du pensle dem med litt olje og stek årrullene på 225 °C i ca. 10 minutter.
Dersom du frityrsteker, stek dem i 4 omganger og snu dem med jevne mellomrom. Stek dem i 5-7 minutter, men ikke følg denne tiden slavisk, ta dem opp når de er gyldne og sprø. Løft dem ut med noe som tåler høy varme og gjerne noe med hull. Og legg dem til tørk på et kjøkkenhåndkle.
Server med sursøt saus