Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php:203) in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/wp-recipe-maker/includes/public/class-wprm-print.php on line 94
Nakkekoteletter med grillet ferskensalat - Livet som Matvrak
Go Back

Nakkekoteletter med grillet ferskensalat

Posjoner: 4 personer

Ingredienser

Koteletter

  • 800 gram nakkekoteletter
  • salt
  • pepper

Potetsalat

  • 3 dl Crème fraîche
  • 1 ss sennep
  • 2 ss majones
  • 3 stk hakket cocktail sylteagurk eventuelt 1 stor
  • 12 stk amadinepoteter
  • 1 ss sylteagurksaft
  • 1 liten bunt gressløk

Salat med grillet fersken

  • 2 stk tomat
  • 3 stk fersken
  • 1/2 stk salat jeg brukte typen grønn ekeblad
  • 0,5 dl balsamico jeg brukte en bringebærtype
  • 1 ss honning
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  • Bland balsamico og honningmarinaden, og del fersken i to og legg dem i marinaden. La dem marinere i ca 30 minutter.
  • Vask potetene, og skrell dem hvis du vil, men det er ikke nødvendig. Kok dem til de er møre, og avkjøl
  • Bland resten av ingrediensene og rør inn i potetene, og sett til side kaldt
  • Ha litt salt og pepper på hver side av kotelettene. Stek dem på hver side i 2-3 minutter på hver side på grillen, slik at de får en fin stekeskorpe.
  • Legg kotelettene på indirekte varme til de er ferdig stekt rundt 5 minutter. Bruk temperaturmåler for å sjekke at de er ferdige. 70 grader er mediumstekt og 76 er gjennomstekt. Ta dem av varmen og la dem hvile noen minutter
  • Legg fersken på grillen og stek dem 1 minutt ca på hver side til de får et pent grillmønster og er blitt møre. Lag resten av salaten og server.