Kortreist mat på døra – nesten

Helt siden jeg oppdaget REKO-ring har jeg fortalt om dette til alle jeg kjenner, og jeg kjenner på en følelse av å bli nyfrelst. Jeg har gledet meg hver eneste måned til å handle honning, egg, kjøtt og grønnsaker fra små lokale bønder. Det er noen ganger det lønner seg å bo litt på utsiden av Oslo sentrum, med kort vei til Lillestrøm. Men det er selvsagt ikke like greit for alle å komme ut dit for å handle.

 

Kaja og Christopher fra REKO-ring Oslo
Kaja og Christopher fra REKO-ring Oslo

 

REKO-ring til Oslo

Nå har heldigvis REKO-ringen endelig kommet til Oslo, og du finner utlevering på St. Hanshaugen, i sentrum og på Bygdøy. Dessuten åpnes det en ny på Bjerke i oktober, så her går det fort. Jeg har vært så heldig å få besøk av initiativtaker Kaja og bonden Christopher, som har fortalt meg litt mer om hvordan dette fungerer og hva som er tanken bak konseptet.

3 Comments
  1. Søkte om medlemskap i rekoringen Bjerke men fikk ingen svar. Handler i dag i reko Lillestrøm, Vålerenga, og har også vært i Fredrikstad.. kjøper en del kjøtt fra guldkolla samt egg og div. Fra andre. Hva er kriteriene for å bli medlem i Bjerke????

Leave a Reply

Your email address will not be published.