Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/2/l/livetsommatvrak/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Om Oss - Livet som Matvrak

Om Oss

Trine og Awa ble kjent da de ledet Radio Revolt i Trondheim. I tillegg til å styre radioen med jernhånd hadde de hvert sitt radioprogram. Trine drev med ablegøyer og samfunnskritikk i humorprogrammet Alle elsker mandag, og Awa jobbet med musikk og aktuelle gjester i fredagsprogrammet Nesten helg og som DJ på NRK P3.

Det har gått noen år siden de møttes i Trondheim, og savnet etter radio har blitt større og større. Trine har fått seg voksenjobb og på fritiden underholder hun på Det Andre Teateret. Awa freelancer som tekstforfatter og SoMe manager, og i tillegg er hun fast programleder på Radio Metro.

Nå vil vi tilbake på radioen, og skravle om temaet vi elsker aller mest begge to, nemlig mat, og vi hadde et sterkt ønske om å lære mer. Vi hadde lyst til å snakke om mat på som gjør det interessant for flere. Denne bloggen vil fylles med oppskrifter og andre tips og triks, ikke bare fra oss, men også kunnskapsrike gjester.

Du kan kontakte oss på post@livetsommatvrak.no 🙂