Åpent ostesmørbrød

Man tenker at ostesmørbrød er brødskriver med smeltet ost på, men det finnes like mange måter å lage ostesmørbrød på som det finnes stjerner.. nesten. Denne oppskriften fikk vi av Jan Peter Aursnes da han var gjest i podcasten.

 

Faste oster

Når du skal lage ostesmørbrød bør du bruke gode faste oster som Gruyère, Comté, Cheddar, StoreVelten eller for eksempel en Grotteost fra Hitra.

Oppskrift

Jan Peters ostesmørbrød

Forbredelse5 minutes
Totalt5 minutes
Posjoner: 1 person

Ingredienser

  • 1 stor loffskive
  • 1/2 ts sennep
  • 1 god fast ost

Slik gjør du

  • Smør tynt lag sennep på loffskiven
  • Legg på godt med ost
  • Gi et tynt paprikadryss på toppen.
  • Legg under grillen til osten har sm eltet og blitt gylden.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recipe Rating